ФОРУМ СПБ И МОСКВЫ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФОРУМ СПБ И МОСКВЫ » Прочее » Mostbet é confiavel Braziliya üçün?

Mostbet é confiavel Braziliya üçün?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Salam dostlar mən Braziliyada yaşayıram mostbet oynamaq istəyirəm ama çox düşünürəm mostbet é confiavel yəni etibarlıdırmı. Braziliyada çox sayt var bəziləri dolandırıcıdır qorxuram. Kim Braziliyadan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Pul çıxarmaq olurmu problem olurmu. Lisenziyası varmı etibarlıdırmı. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa çox sağolun.

0

2

Braziliyada mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet é confiavel sualına cavab olaraq deyə bilərəm ki beynəlxalq lisenziyası var Curaçao hökuməti tərəfindən verilən və 2009-cu ildən fəaliyyət göstərir. Dostlarım müntəzəm pul çıxarır heç problem yaşamırlar real ilə də oynayırlar. Ən dəqiq mostbet é confiavel məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet é confiavel səhifəsinə baxasan orada həm lisenziya məlumatları həm də real istifadəçi rəyləri yazılıb portuqal dilində. Ümumən mostbet etibarlıdır mən də üç ildi oynayıram heç problem olmayıb. Sən də yoxla inşallah bəyənərsən.

0

Вы здесь » ФОРУМ СПБ И МОСКВЫ » Прочее » Mostbet é confiavel Braziliya üçün?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz